به گفته محققان، خطر ابتلا به سرطان پروستات در کسانی که بیشترین تعداد فنجانهای قهوه را در روز مصرف میکنند، نسبت به کسانی که قهوه نمینوشند، تا ۹ درصد کمتر است. همچنین هر فنجان اضافی خطر ابتلا به این بیماری را تا ۱ درصد کاهش میدهد.
به گزارش ژورنال پزشکی بریتانیا (British Medical Journal)؛ در تلاش برای درک این رابطه، محققان بریتانیایی دادههای ۱۶ مطالعه را که در آمریکای شمالی، اروپا و ژاپن انجام شده بود، جمعآوری کردند. این مطالعات بر روی بیش از یک میلیون مرد انجام شده بود که از این تعداد کمتر از ۵۸ هزار نفر به سرطان پروستات مبتلا شدند.
تجزیه و تحلیلهای بیشتر در مورد سرطان موضعی و پیشرفته پروستات، نشان داد که در مقایسه با کمترین میزان مصرف قهوه، بیشترین میزان مصرف، خطر ابتلا به سرطان موضعی پروستات را تا ۷ درصد و خطر ابتلا به سرطان پیشرفته و کشنده پروستات را ۱۲ تا ۱۶ درصد کاهش میدهد.
قهوه متابولیسم گلوکز را بهبود میبخشد، دارای خواص ضدالتهابی و آنتیاکسیدانی است و بر سطح هورمونهای جنسی تأثیر میگذارد.
سرطان پروستات دومین سرطان شایع و ششمین علت اصلی مرگ ناشی از سرطان در مردان است.
منبع DW