ایجاد تنوع در دم کردن چای
اگر میخواهید از مهمانهای نوروزی خود به نحو احسن پذیرایی کنید، بهتراست تنوعی در طعم و مزه چای خود ایجاد کنید. شما میتوانید با توجه به سلیقه مهمانانتان از یکی از طعمدهندههای زیر استفاده کنید:
زعفران یا چوب دارچین یا چند دانه هل که بهترین آن هل سبز است را درون قوری چای بیندازید.همچنین گل بهارنارنج یا محمدی خیلی چای را خوش طعم و خوش عطر میکند فقط کافی است چند پر گل بهارنارنج یا محمدی را داخل قوری بیندازید. چند برگ نعناع هم مسلما تأثیر بسزایی در طعم چای دارد.توجه داشته باشید اگر به بهار نارنج، گل محمدی و… دسترسی ندارید میتوانید از عرقیجات آنها استفاده کنید. توجه داشته باشید که در اضافه کردن این طعم دهندهها زیادهروی نکنید. مسلما مقدار اندکش مفید و مقدار زیادآن مضر است.
پیشنهاد ویژه
«به» را رنده کنید و روی سینی فلزی خشک کنید. بعد به خشک شده را همراه با برگهای چای دم کنید. این چای سبب رفع خستگی میشود و به آرامش شما کمک میکند.
اگر از مهمانیهای شما سیب قرمزهای نیم خورده باقی مانده است آنها را بشویید و تکه تکه کنید و در قوری چای بیندازید. حتما چای با عطر فوقالعادهتری خواهید داشت.
چند اصل مهم در نگهداری چای
- چای خشک بوی هر چیزی مخصوصا مواد غذایی تند مثل سیر، پیاز و… را خیلی زود به خود میگیرد. از این رو آن را در ظروف دربسته شیشهای یا چینی نگهداری کنید و بهمحض استفاده در آن ظرف را محکم ببندید.
- بهتر است چای را به دور از گرما، سرما، نور و رطوبت نگه دارید. یخچال یا فریزر اصلا مکان مناسبی برای نگهداری آنها نیست.
- نکته اساسی این است که چای همانند موادغذایی دیگر امکان فسادپذیری دارد، پس حتما به تاریخ تولید و انقضای بسته چای توجه کنید.