مواد لازم (برای ۲ تا ۴ نفر) :
- دوعدد گریپ فروت
- ۲ لیوان یخ
- ۳ لیوان لیموناد
- زنجبیل
- ریحان تازه – به مقدار لازم
- یک چهارم لیوان شیره ی ریحان
آب یک گریپ فروت بزرگ را گرفته و دیگری را در صورت تمایل جهت استفاده به عنوان تزیین خرد کنید. پارچ را تا نصفه با یخ پر کنید. لیموناد، آب گریپ فروت، و شیره را اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. سپس با تکه های گریپ فروت و ریحان تازه تزیین نمایید.
شیره ریحان:
- یک فنجان شکر
- یک فنجان آب
- ریحان تازه – به مقدار لازم
سه ماده را در یک ماهی تابه با حرارت کم با هم مخلوط کنید. یک دقیقه جوشانده و همزمان هم بزنید تا جایی که شکر کاملا حل شود. از روی شعله برداشته و به مدت ۳۰ دقیقه کنار بگذارید. مایع را از صافی گذرانده و در ظرف ریخته و ریحان را دور بریزید. به مدت ۴ ساعت آن را در بسته و خنک نگه دارید.