شب یلدا یکی از شب های اصیل بین ایرانیان است. یکی از دسرهایی که برای شب یلدا می توانید درست کنید، مسقطی انار است
مواد لازم
نشاسته : ۱ لیوان
آب انار : ۵ لیوان
گلاب : ۱ لیوان
شکر : کمی به مقدار دلخواه
شکلات چیپسی، دانه های انار، خلال پسته و بادام : دلخواه، به مقدار لازم
طرز تهیه مسقطی انار دسرشب یلدا:
آب انار و نشاسته را کاملا مخلوط می کنیم تا نشاسته در آب حل شود. سپس گلاب را اضافه می کنیم. ظرف را روی شعله قرار می دهیم و مُداوم هم می زنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار شود. اگر دوست دارید مسقطی شما کمی شیرین باشد مقداری شکر را اضافه کرده و هم بزنید تا کامل مخلوط شود.
حالا شعله را کم کرده و به مدت نیم ساعت دَم می کنیم. اگر تمایل داشتید میتوانید در این مرحله ( خنک شدن ) دانه های انار، پسته و یا بادام را اضافه کنید. در انتها مسقطی را در قالب مورد نظر ریخته و درون یخچال قرار می دهید تا کاملا سفت شود. در انتهاب از یخچال خارج کرده و برش بزنید.