پذیرایی با قهوه یکی از آداب و رسوم عرب ها برای گرامیداشت روزهای جشن و مناسبت های شادی است. در این گزارش روش تهیه ی قهوه ی عربی با زعفران را آماده کرده ایم. نوشیدن این قهوه می تواند در هر زمانی تجربه ی شگفت انگیزی باشد.
زمان تهیه: ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای پنج نفر:
قهوه ی عربی دو قاشق چایخوری ( قهوه ی زرد/ آسیاب شده)
هِل یک قاشق چایخوری (آسیاب شده)
میخک یک چهارم قاشق چایخوری (آسیاب شده)
زعفران یک چهارم قاشق چایخوری
طرز تهیه:
یک لیتر آب را درون دله ی قهوه بریزید.
دو قاشق قهوه ی زرد آسیاب شده را درون آن ریخته و قهوه را روی آتش بگذارید تا آب به جوش بیاید, حواستان باشد تا به محض جوشیدن سر ریز نشود.
پانزده دقیقه بگذارید قهوه بجوشد.
هِل آسیاب شده, میخک و زعفران را به آن اضافه کنید و پنج دقیقه بگذارید تا قهوه رنگ و عطر مواد را به خود بگیرد.
قهوه ی عربی خانگی با زعفران آماده است.