مواد لازم:
آرد دو و نیم لیوان
پودر دارچین یک قاشف چای خوری
شکر یک تا یک و نیم لیوان
روغن مایع یک لیوان
شیر یک لیوان
تخم مرغ سه عدد درشت
فندق تست شده خرد شده بمیزان دلخواه
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
وانیل کمی
طرز تهیه:
در ظرف تخم مرغ ها و شکر و وانیل رو حدود پنج دقیقه بزنید
وروغن مایع و شیر رو اضافه کنید
مواد خشک و هم مخلوط و سه بار الک کنید و فندق رو به مواد خشک اضافه و همه رو به مایه کیک بیافزایدد
ته قالب کیک ۲۵ سانتی و دیواره های قالب را نیز چرب کنید .سپس مایه کیک را در قالب بریزید،داخل فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 45 دقیقه قرار دهید ( دمای فرها متفاوت میباشد و باید پس از 45 دقیقه کیک را بررسی کنید، خلال چوبی یا چاقویی را وارد کیک کنید و اگر تمیز بیرون آمد یعنی کیک شکلاتی پخته است
پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا کیک خنک شود.