در زمان تقویت سیستم دفاعی بدن چای زردچوبه میتواند به رفع التهاب بدن کمک کند و همچنین به شیر طلایی نیز معروف است.
این گیاه دارویی با رنگ نارنجی درخشانش برای هزاران سال در فرهنگهای مختلف با دارا بودن خواص درمانی و پیشگیری از ابتلا به بیماریها به وسیلهی ذخیرهسازی انواع سودمند آنتیاکسیدانها مورد استفاده قرار گرفته است و در عینحال غذای شما را تبدیل به یک غذای مفید میکند.
تعداد زیادی دستور تهیه برای چای زردچوبه وجود دارد و شما میتوانید انواع آن را امتحان کنید. در حال حاضر از بین این همه طعم خوشمزهترین و داروییترین آن را برای شما انتخاب کردیم.
مواد مورد نیاز برای تهیهی چای زردچوبه:
۱ فنجان شیربادام درختی یا بادام هندی
نصف فنجان آب داغ
۱ قاشق چایخوری پودر زردچوبه
۱ قاشق غذاخوری دانهی کنجد یا ۱ قاشق چایخوری ارده
۱ قاشق چایخوری عسل گرما ندیده
مقداری پودر فلفل سیاه برای کمک به جذب زردچوبه
مقداری پودر دارچین
تمام محتویات را با دستگاه همزن با دور تند تا زمان صیقلی شدنشان هم بزنید (مایع نرمی بهدست آید)
مایع را در ظرف کوچکی قرار دهید و آن را بر روی شعلهی کم تا زمان داغشدنش حرارت دهید اما نجوشانید.