مواد لازم:
سینه مرغ خرد شده: ۵۰۰گرم
پیاز نگینی خرد شده: ۱عدد متوسط
قارچ خرد شده: ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای سبز و رنگی خرد شده: ۱پیمانه
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری
نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لا زم
خمیر آماده پیراشکی: ۱ بسته
روغن برای سرخ کردن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را سرخ کرده، تا طلایی شود. سپس قارچ را به آن اضافه کرده و با حرارت بالا قارچ را سرخ میکنیم تا قارچ آب نیندازد.
مرغ نگینی خرد شده را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه به آن اضافه میکنیم.
بعد فلفل دلمهای، رب گوجه و جعفری خردشده را به مواد میافزاییم.
در انتها یک قاشق از مواد را داخل خمیر گذاشته، لبه خمیر را کمی با آب مرطوب میکنیم و خمیر را میپیچیم و با چنگال دو سر خمیر را به به هم میچسبانیم. این کار باعث میشود که خمیر، درون روغن باز نشود.
پیراشکیهای آماده را درون روغن داغ، سرخ میکنیم.
نکته:
خمیر نباید زیاد در معرض هوای گرم باشد زیرا خمیر شل شده و قابل استفاده نخواهد بود. همچنین اگر هنوز یخ آن باز نشده باشد، خمیر ترک خورده و دیگر قابل استفاد نیست.