مواد لازم برای ۳ نفر:
گوشت چرخ کرده: ۱۰۰ گرم
فلفل دلمه ای: یک عدد
قارچ ورقه شده: ۱۰۰ گرم
پیاز سرخ شده: یک عدد
رب گوجه فرنگی: یک قاشق غاخوری
نان باگت: یک عدد بزرگ
پنیر پیتزا: ۵ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، روغن: به میزان لازم
طرز پخت:
گوشت را همراه با پیاز و فلفل دلمهای و قارچ خوب تفت دهید. سپس رب، نمک و ادویه و پنیر پیتزا را اضافه و با هم مخلوط کنید. نان باگت را به حلقههای ۵ سانتی برش بزنید و داخل تابه که روغن آن داغ شده است، بچینید و داخل آن را با مواد گوشتی پر کنید. پس از سرخ کردن هر دو طرف آن لقمهها را با سس قرمز تزئین کنید.