مواد لازم :
آرد | سه پیمانه |
روغن جامد | ۱/۴ پیمانه |
کره | ۱/۴ پیمانه |
زنجبیل | سه قاشق سوپخوری |
پودر قند | ۲/۳ پیمانه |
طرز تهیه :
آرد الک شده را داخل تابه ریخته و با حرارت ملایم تفت میدهیم تا خامی آن گرفته شود، اما رنگ آن عوض نشود.
روغن، پودر قند و زنجبیل را کاملا با هم مخلوط میکنیم.
بعد از روی حرارت برداشته و پس از سرد شدن به مواد بالا اضافه کرده کاملا مخلوط میکنیم.
کره را هم به تدریج میافزاییم.
در صورتی که بخواهیم شیرینی دو رنگ داشته باشیم مقداری از ماده آماده را با پودر کاکائو مخلوط کرده
مواد را با وردنه باز کرده و به شکلهای دلخواه قالب میزنیم.
مواد را توی ماهیتابه یا سینی پخت چرب شده بچینید
به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه آنهارا بپزید.تا زمانیکه پف کنند.
مراقب باشید که نچسبند.