قالب وردپرس افزونه وردپرس
Home > آشپزخانه > روش درست کردن رب گوجه فرنگی

روش درست کردن رب گوجه فرنگی

رب گوجه‌فرنگی خانگی کاملا متفاوت و خوشمزه‌تر از آن چیزی است که به صورت حاضر و آماده از سوپر مارکت محل زندگی خود خریداری می‌کنید.
روش درست کردن رب گوجه فرنگی
روش درست کردن رب گوجه فرنگی

مواد لازم برای تهیه رب گوجه‌فرنگی

گوجه‌فرنگی: ۱۰۰ کیلوگرم

روغن: یک کیلوگرم

نمک:یک بسته ۴۰۰ گرمی

توری سیمی با خانه‌های خیلی ریز

روش تهیه رب گوجه‌فرنگی

۱- گوجه فرنگی‌ها را نصف کنید و یا اگر بزرگ هستند آن‌ها را به چهار قسمت تقسیم نمایید. سپس، با دست تکه‌های خرد شده گوجه‌ها را له کنید.سپس آنها را به درون یک قابلمه بزرگ ریخته و روی اجاق بگذارید تا جوش بیاد و پوست‌شان به راحتی جدا شود. سپس آن را درون توری سیمی بریزید تا صاف شود.

۲- اکنون دوباره آب گوجه‌فرنگی را روی حرارت گذاشته و آنقدر بگذارید تا آب آن تمام شده و رب غلیظ شود. دراین زمان معمولا، تکه‌هایی از رب به هوا می‌پرد. غلظت رب باید نه آنقدر شل باشد که زود کپک بزند و نه آنقدر سفت که طعم سوختگی بگیرد.

۳- در مرحله آخر روغن را بریزید و بگذارید چند تفت بخورد. نمک را هم می‌توانید در این مرحله اضافه کنید. وجود نمک از کپک زدن رب جلوگیری می‌کند و روغن هم باعث می‌شود، اگر رب در فریزر نگهداری شود، یخ نزند.در نهایت، رب به دست آمده را سرد کرده و در شیشه بریزید و روی آن را با روغن زیتون بپوشانید.

دیدگاهتان را بنویسید