دکتر روبرت یانگ، یکی از متخصصان برجسته میکروبیولوژی تحقیقات ارزشمندی در مورد تغذیه سالم و راههای پیشگیری از بیماری انجام داده است. او ارتعاشات درون سلولی را اندازه گرفته است. ارتعاشات درون سلولی بدن یک انسان سالم ۷۰ مگاهرتز است. این ارتعاشات در سلولهای یک بافت سرطانی به ۴۰ مگاهرتز کاهش پیدا میکند. تحققیات نشان میدهند زمانیکه ارتعاشات به زیر ۴۰ مگا هرتز سقوط میکند سلول کم کم میمیرد.
نان کمتر مصرف کنید
جوششیرین در مقیاس زیاد به سلامت انسان ضرر میزند.PH جوششیرین حدود ۱ / ۰ است درحالی که PH شیره معده انسان ۲/۲ تا ۲/۳ است. مثلأ با مصرف زیاد نان لواش، معده شروع به ترشح اسید بیشتر میکند که در درازمدت سوءهاضمه ایجاد میکند. از طرف دیگر جوششیرین از جذب املاح در بدن جلوگیری میکند. هرچه مصرف غلات بیشتر باشد مصرف سالاد و میوه کمتر خواهد بود و در نتیجه انرژی کمتری به بدن میرسد.
غلات برای سیر کردن شکم است
غلات از ده هزار سال پیش وارد سبد غذایی انسانها شدند، در حالیکه انسانها دو میلیون و پانصد سال پیش از این تاریخ بدون غلات زندگی میکردند. با غلات میتوان انسانهای بیشتری را به سرعت و برای زمانی نسبتأ طولانی سیر کرد. امروزه غلات به افزودنیهایی آغشته میشوند که برای بدن انسان بسیار مضر هستند. حتی نانهم افزودنیهایی مانند پودر جوششیرین، فسفات یا معطر کننده دارد.
میوه تازه را به عنوان میان وعده غذایی بخورید
هنگام انتخاب مواد خوراکی چند لحظه فکر کنید. میوه تازه فصل بخرید و از مصرف میوههای انباری که به آنها مواد نگهدارنده زده شده پرهیز کنید. میوه را به عنوان یک میان وعده غذایی بخورید و به معده و رودهتان سه تا چهار ساعت استراحت دهید تا میوه را هضم و جذب کند.
کیفیت سلولهای بدنتان را بالا ببرید
خوراک با کیفیت در اختیار بدنتان قرار دهید. تحقیقات دکتر یانگ حاکی از آن است که از هر ۱۰ هزار انسان یکی خون سالم دارد. خون سازنده سایر بافتهای بدن مانند پوست، استخوان، کبد، روده و غیره است. هرچه کیفیت خون بالاتر رود، کیفیت سلولهای بدن نیز افزایش پیدا میکند.
تخریب پروتئینها در دمای بالا
خوراکیهایی که انرژی ندارند، نمیتواند انرژی ببخشند. بسیاری از مواد غذایی در گرمای بالای ۵۰ درجه بخش اعظم ارزشغذایی خود را از دست میدهند. در این دما ویتامینها از بینمیروند، پروتئین، چربیهای سالم و آنزیمهای درون سلولی تخریب میشوند و سلولها میمیرند.
گزنه را جدی بگیرید
سلولهای گوشت مرغ پخته و همبرگر ارتعاشاتی بین ۳ تا ۵ مگا هرتز دارند، در حالیکه سبزیجات تازه و جوانه گندم برگ کاهو دستکم ۷۰ مگاهرتز ارتعاشات دارند. گیاهان وحشی مانند گزنه انرژی بسیار زیادی دارند. این گیاه وحشی را که در شرایط سخت هم رشد میکند، در خوراک خود بگنجانید. گزنه را مانند اسفناج مدت کوتاهی بخارپز کنید.
دویچه وله