زردچوبه عنوان ملکه ادویه جات شناخته شده و دارای مزایای دارویی قدرتمند است.ادویه و طعم دهنده طلایی دارای خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدان، ضد باکتری، ضد قارچی، ضد ویروسی، ضد افسردگی، ضد پیری و ضد سرطان زایی است.
اما آیا برای مادران باردار و شیرده ایمن است؟
محققان مرکز پزشکی دانشگاه مریلند معتقد هستند که زردچوبه در دوزهای پایین به عنوان یک ادویه برای زنان باردار و شیرده مفید و دارای مزایای سلامتی است.
اگر شما مستعد ابتلا به اختلالات خونریزی هستید یا حساسیت دارید از این ادویه استفاده نکنید.
خواص شگفت انگیز زرد چوبه در دوران بارداری:
یک تکه زردچوبه در غذا یا یک لیوان شیر میتواند کمک کند:
درد و التهاب مفصلی را کاهش می دهد.
کمک به جلوگیری از یبوست و حفظ سطح سالم باکتری در روده.
سطح ایمنی بدن را بهبود بخشد.
کبد و خون را پاک می کند.
سطح قند و چربی خون را حفظ می کند.
خواص شگفت انگیز زرد چوبه در دوران شیردهی:
یک تکه زردچوبه در غذا یا یک لیوان شیر:
به عنوان یک تقویت کننده ایمنی عمل می کند، زیرا دارای خواص ضد باکتری و ضد ویروسی است.
به کاهش التهاب کمک می کند.
به عنوان یک داروی ضد افسردگی کار می کند. زردچوبه عملکرد مغز را بهبود می بخشد، حافظه و سطح دوپامین را بهبود می بخشد.
کیسه صفرا را تحریک می کند تا به اندازه کافی صفرا تولید کند.در نهایت منجر به بهبود گوارش و کاهش گاز و نفخ در مادران شیرده می شود.
زردچوبه بیماری های مختلف التهابی روده را درمان می کند.از خطرات مشکلات گوارشی از جمله سوء هاضمه جلوگیری می کند.
به تنظیم وزن بدن کمک می کند، جریان صفرا را افزایش می دهد، و خطر اضافه شدن وزن را کاهش می دهد.
به خاطر خواص ضد التهابی اش معروف است که به پیشگیری از آرتروز و آرتریت روماتوئید کمک می کند.
منبع : وب سایت living and loving