حتما از بادمجان کبابی برای تهیه بورانی استفاده کنید.
بورانی بادمجان ترکیبی ایده آل از بادمجان کبابی و سیر است که عطر آن هوش از ذهن هرکسی خواهد برد. برای رنگین کردن شام آخر سال می توانید از این بورانی استفاده کنید.
مواد لازم:
بادنجان دلمه ای 5 عدد متوسط
ماست پر چرب 500 گرم
پودر سیر 1 قاشق غذاخوری
سیر رنده شده 3 حبه
نمک وفلفل به میزان لازم
طرز تهیه:
1. بادمجان را شسته وکبابی کرده وپس از پوست کندن ساطوری نمایید .
2. بادمجان را باماست مخلوط کرده سیر را رنده کرده به همراه پودر سیر وکمی نمک وفلفل مخلوط می کنیم .
3. بورانی را پس از سرد شدن در ظرف مناسب کشیده و روی آن را با کمی نعنا خشک تزیین نمایید .
بورانی بادمجان ترکیبی ایده آل از بادمجان کبابی و سیر است که عطر آن هوش از ذهن هرکسی خواهد برد .
نکات :
1. حتما از بادمجان کبابی برای تهیه بورانی استفاده کنید .
2. ادویه های دیگر و سبزیجات معطر نیز می توانید به بورانی اضافه کنید .