مواد لازم:
پودر ژله: یک بسته
نشاسته: یک پیمانه
کره : نصف قاشق غذا خوری
شکر : یک پیمانه
آب سرد:۲ پیمانه
آب جوش: یک پیمانه
گلاب :۲ قاشق غذا خوری
پودر نارگیل : به مقدار نیاز
طرز تهیه:
ابتدا نشاسته را در دو پیمانه آب سرد حل کنید.
پودر ژله را (به رنگ دلخواه) با یک پیمانه آب جوش مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا کاملاَ زلال شود. بگذارید تا خنک شود.
بعد از خنک شدن کامل ژله، نشاسته را به آن اضافه کرده و رو حرارت بگذارید. مواد را مرتب هم زده تا براق شود.
سپس شکر، کره و گلاب را اضافه کنید.
وقتی مواد آنقدر سفت شد که از قاشق به سختی سر ریز شود، شعله را خاموش کنید.
بر روی یک ظرف، پلاستیک کشیده و آن را با پودر نارگیل یا پسته یا آرد بپوشانید و سپس مواد را داخل ظرف بریزید.
همچنین میتوانید یک لایه مواد بریزید و بگذارید سرد شود؛ سپس از مغزها روی آن استفاده کرده و دوباره روی آن مواد بریزید .
مواد آماده شده را به مدت ۵ تا ۶ ساعت درون یخچال بگذارید.
بعد از آماده شدن باسلق، دور تا دور آن را با چاقو از ظرف جدا کرده و به اشکال دلخواه درآورید.
نکته:
یکی از نکات خیلی مهم در تهیه باسلق، هم زدن مداوم آن با شعلهی کم است.
میتوانید برای راحتی کار به جای نشاسته از آرد نشاسته استفاده کنید. در این صورت پودر نشاسته و پودر ژله را با شکر مخلوط کرده، بعد آب را به آن اضافه کرده و روی گاز با شعله ملایم قرار دهید.
برای دریافت باسق بهتر میتوانید، دو قاشق غذاخوری پودر ژلاتین را به ژلهی رنگی خود اضافه کنید