قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > نوشیدنیها > ۸ مزیت کامبوچا + طرز تهیه کامبوچا

۸ مزیت کامبوچا + طرز تهیه کامبوچا

کامبوچا، به عنوان “اکسیر ایمنی جاویدان” شناخته می شود و در حدود ۲۰۰۰ سال پیش توسط چینی ها و در خاور دور خلق شده است، یک نوشیدنی با مزایای سلامتی فراوانی است که به قلب، مغز و (به ویژه) روده شما کمک فراوان می کند.

اینفوگرافیک زیر نشان می دهد که این نوشیدنی باستانی چگونه در بدن شما تاثیر شگفت انگیز زیادی را به وجود می آورد؟

8 مزیت کامبوچا + طرز تهیه کامبوچا
8 مزیت کامبوچا + طرز تهیه کامبوچا

کامبوچا چیست و چگونه تهیه می شود؟

کامبوچا – Kombucha – یک نوشیدنی تخمیری است که شامل چای سیاه و قند (از منابع مختلف، از جمله میوه یا عسل) است که به عنوان یک غذای پروبیوتیک کاربردی استفاده می شود.

بعد از تخمیر، کامبوچا گازدار می شود و حاوی سرکه، ویتامین B، آنزیم ها، پروبیوتیک ها و غلظت بالا اسید (استیک، گلوکونیک و لاکتیک) است.

مواد لازم و طرز تهیه کامبوچا:

۱ پارچ دهان گشاد بزرگ حتما” شیشه ای

۱ پارچه یا دم کنی بزرگ

۸ لیوان آب

نصف فنجان عسل خام

۴ عدد چای کیسه ای ترجیحا” ارگانیک

۱ فنجان کامبوچا

دستورالعمل:

۱-آب را بجوشانید و پس از جوشیدن آنرا از روی حرارت برداشته و چای و شکر را به آن اضافه کنید .تا حل شدن شکر ها هم بزنید.

۲-به مدت ۱۵ دقیقه به حال خود رها کنید سپس کیسه چای ها را از آن خارج کنید.

۳-اجازه بدهید مایع به آرامی خنک شده سپس در پارچ شیشه ای ریخته و کامبوچا را به آن اضافه کنید.

۴-در پارچ را با پارچه بپوشانید و دور از گرد و غبار به مدت ۷ تا ۱۰ روز قرار داده و سپس مصرف کنید.

 

منبع دکتر اکس

دیدگاهتان را بنویسید