بنابر تحقیقات مجله اروپایى تغذیه بالینى، از آنجایی که میوهها و سبزیجات آنتى اکسیدانهاى فراوانی دارند، مصرف بالاى آنها علایم افسردگى را کاهش مىدهد. دراین مطالعات بهترین تعداد استفاده از این مواد غذایی شش بار در روز ذکر شده است.
سبزیجات برگدار:
فولات موجود در سبزیجات برگدار به کاهش آمینو اسید هموسیستئین که موجب غم و افسردگى مىشود کمک مىکند. غذاهایى که شامل میزان چشمگیرى از فولات هستند خاصیت ضد ناراحتى دارند.
مرکبات:
فلانوئید موجود در مرکبات خواص ضد افسردگى خفیف دارد
چغندر:
چغندر و برگهاى آن شامل ویتامین ب و آمینو اسید تیروزین است که به تولید سرتونین و دوپامین کمک مىکند.
زردچوبه:
مطالعه بر روی افراد افسرده نشان داده است که زردچوبه تأثیر بسزایى در بهبود خلق و خوى آنها دارد.
نوشیدنى قرمز ضد افسردگى
مصرف روزانه: یک لیوان
مواد لازم:
چهار عدد برگ و ساقه چغندر
یک پیمانه اسفناج
یک عدد چغندر
دو عد پرتقال
یک عدد لیمو
مقدارى زردچوبه
طرز تهیه آن هم بسیار ساده است. کافیست میوهها را شسته. چغندر، پرتقال و لیمو را پوست کنده. تمام مواد را مخلوط کرده و سپس با آبمیوه گیری آب آن را بگیرید.
مواد قابل جایگزین:
جایگزین برگ چغندر: کلم پیچ، اسفناج، کاهو، شاهى، مندآب
جایگزین اسفناج: کلم پیچ، برگچغندر، کاهو، شاهى، مندآب
جایگزین چغندر: تربچه، هویج
جایگزین پرتقال: گرفروت، لیمو ترش
جایگزین زردچوبه: نعناع، زنجبیل
منبع: اپک تایمز