نوشیدنی خیار سکنجبین با طعم نعنا بسیار گوارا میباشد و این شربت یک شربت تابستانی است، چون عطش را فرو مینشاند.
مواد لازم برای تهیه نوشیدنی خیار سکنجبین با طعم نعنا
خیار: ۲ عدد
لیموترش: یک عدد
سکنجبین یا عسل: نصف فنجان
عرقنعنا یا گلاب: نصف فنجان
روش تهیه نوشیدنی خیار سکنجبین با طعم نعنا
پیش از هرچیز لیموترش را پوست بگیرید و فیله آن را جدا کرده و همراه عرق نعناع درون پارچ مخلوط کن بریزید.پس از آن خیار را خوب شسته و آن را با پوست داخل پارچ اضافه کرده و آنها را با هم مخلوط کنید. برای مخلوط کردن این مواد تنها کافی است با سرعت بالا بهمدت یک دقیقه دستگاه را روشن کنید. توجه داشته باشید برای هر لیوان احتیاج به یک خیار متوسط دارید.
بعد از مخلوط شدن این مواد، آنها را درون لیوان بریزید و متناسب با ذائقه خود، سکنجبین به لیوانها اضافه کنید. میتوانید با کم و زیاد کردن میزان سکنجبین یک شربت با شیرینی مطابق میلتان تهیه کنید.
تزیین
از برگهای تازه نعناع برای تزیین استفاده کنید. در این حالت میتوانید چند برگ از نعنای تازه را ساطوری کرده و آن را به شربت خیار و سکنجبین اضافه کنید و به جای برش لیمو یک برگ نعناع را روی لیوان قرار دهید.برای تهیه این شربت میتوانید به جای سکنجبین از عسل نیز برای شیرین کردن طعم آن استفاده کنید.
جنبه درمانی این نوشیدنی:
روزهای گرم تابستان را بدون گرمازدگی بگذرانید
توان و ایمنی بدن را افزایش دهید
تنشها و استرسهای روزمره را فراموش کنید
حرارت معده و دستگاه گوارش را کاهش دهید
دردهایی مثل :دلپیچه، دل درد، نفخ، سکسکه و اسهال را به صورت طبیعی درمان کنید
این نوشیدنی را خنک بنوشید
اضافه کردن سکنجبین به خیارسکنجبین خواص درمانی کمنظیری را به نوشیدنی شما میدهد، از این رو توصیه ما این است که برای دریافت بیشتر خواص درمانی و شفابخش آن از سکنجبینهایی که با قند طبیعی تهیه میشوند، استفاده کنید و سکنجبینهایی را برای تهیه این نوشیدنی انتخاب کنید که شیرین یا مایل به شیرینی باشند. در این صورت میتوانید علاوه بر آنکه با این نوشیدنی حرارت معده و دستگاه گوارش را کم کنید، از خواص صفرابر سکنجبین نیز بهرهمند شوید.