یک طعم کلاسیک با مزه جادویی نعنا و پر از شکلات . شیر کم چرب را دریک ظرف دربسته داخل ماکروفر حرارت دهید.چند قطره عرق نعنا به آن اضافه کنید.
زمان لازم حدود ۸ دقیقه
مواد لازم برای ۶ فنجان:
۲ فنجان قهوه دم کرده
نصف فنجان شیر کم چرب
۳ قاشق غذاخوری شکر
۱ قاشق غذا خوری پودر کاکائو غیر شیرین
۳۰گرم شکلات تلخ ۶۰ درصد
۱ یا دو قطره روغن یا عرق نعنا
۱ برگ خرد شده نعنا (اختیاری)
طرز تهیه قهوه موکای نعنا فلفلی:
مرحله اول:
- قهوه و یک چهارم شیر را دریک ظرف کوچک باهم ترکیب کنید و روی حرارت کم بگذارید.
- شکر ، شکلات و کاکائو را به آن اضافه کنید.روی حرارت کم تا زمانیکه شکلات آب شود.
- مخلوط را به آرامی تکان دهید(هم نزنید).
- عرق نعنا را به آن اضافه کنید.
- مخلوط را در ۶ فنجان کوچک بریزید.
مرحله دوم:
- باقیمانده شیر را در یک ظرف دربسته داخل ماکرو فر بجوشانید تا در اصطلاح کف کند.
- ظرف شیر را محکم تکان دهید.سپس در ظرف را بازکنید.
- روی هر فنجان قهوه مرحله قبل بطور مساوی بریزید.
- در صورت تمایل برگ نعنا فلفلی را هم می توانید بصورت خرد شده روی آنها بگذارید.
این نوشیدنی را در مهمانی ها و تعطیلات خود سرو کنید و از طعم دلپذیر و کلاسیک قهوه و مزه جادویی نعنا لذت ببرید.
نوش جان