پنیر راهی برای تقویت دندانها و کنترل اشتهاست، زیرا حاوی مقدار زیادی پروتئین است.با ما باشید با فواید خوردن روزانه پنیر.
یکی از خواص پنیر این است که غنی از کلسیم، پتاسیم، فسفر، آهن و پروتئین است. برخی از پنیرهای دارای ویتامین و انواع باکتریهای مفید برای هضم غذا نیز میباشند.
پنیر مزایای سلامتی فراوان و اثبات شدهای در خود دارد. شما با خوردن پنیر استخوانهای سالم، چربی مفید برای بدن، قلب سالمتر، منبع مناسب برای پروتئین، پیشگیری از بروز سرطان، کربوهیدرات کافی، دریافت کلسیم برای داشتن استخوانهای و دندانهای سالمتر به همراه کاهش سطح استرس خواهید داشت.
علاوه بر این خوردن پنیر، برخلاف آنچه که مردم تصور میکنند به عملکرد مغز و سلامتی روده نیز کمک میکند.
تاتیانا رازوموسکایا متخصص تغذیه در مورد خواص خوردن پنیر در مقالهای مینویسد که پنیر باعث تقویت دندان میشود. وی در مقاله خود گزارش میدهد که روسها پنیر بسیار کمی میخورند؛ فقط ۵.۷ کیلوگرم برای هر نفر در سال. این مقدار کم است زیرا پروتئین موجود در پنیر بیشتر از پنیر خامهای یا گوشت است.
با خوردن پنیر، خستگی را از خود دور کنید. در ۱۰۰ گرم پنبر پارمزان حدود ۳۵ گرم پروتئین و در ۱۰۰ گرم پنیر گودا ۲۳ گرم پروتئین وجود دارد. برای مقایسه در پنیر کوزهای ۱۰-۱۳ گرم و حتی در گوشت گاو و گوشت بره – ۱۸-۲۰ گرم در هر ۱۰۰ گرم پروتئین وجود دارد، در حالی که پنیر کوره ارزانتر است.
“پروتئین ماده اصلی و سازنده بدن است. اولین علائم کمبود آن تورم صورت و تورم پاها، سرماخوردگی مکرر، ضعف و خستگی است. به همین دلیل با خوردن پنیر میتوانید پروتئین بدن خود را افزایش دهید، اگر فعالیت بدنی شما خیلی زیاد نیست، بدن شما به ۴۵-۵۵ گرم پروتئین مورد نیاز است، بنابراین استفاده از پنیر در رژیم غذایی مفید است. “
پنیر حتی میتواند توسط افرادی که رژیم دارند خورده شود، اما باید میزان آن رعایت شود.
منبع همشهری آنلاین