بادمجان پنیری کربوهیدرات بسیار پایین و فیبر بالا دارد. اگر از غذاهای پنیری خوشتان می آید جای نگرانی نیست هنوز غذاهایی سالم و رژیمی دارید. دستورپخت امروز سرشار از پروتئین و چربی های سالم نیز هست.
مواد غذایی به کار رفته در آشپزی امروز کاملا سالم، خوشمزه و سیر کننده است. پنیر، مقدار زیادی کلسیم دارد و بادمجان و سیر نیز آنتی اکسیدان های مفیدی دارند. ظاهر این غذا بسیار دلپذیر است. بنابراین توجه فرزندان را هم جلب می کند. این غذا کالری بسیار پایینی دارد. همراه ما باشید تا دستور پخت این غذا را از دست ندهید.
مواد لازم دستور پخت بادمجان پنیری
بادمجان متوسط: دو عدد
روغن زیتون: یک چهارم فنجان
سیر: ۲ حبه
ریحان تازه، خرد شده: یک قاشق غذا خوری
جعفری تازه: یک قاشق غذا خوری، خرد شده و مقداری اضافی برای تزئین
نمک: یک قاشق چای خوری
فلفل قرمز خرد شده: یک هشتم قاشق چای خوری
پنیر موزارلا: ۱۱۲ گرم ( حدود یک فنجان )
پنیر پارمسان خرد شده: ۱۴ گرم ( حدود یک هشتم فنجان )
سس گوجه فرنگی مخلوط با سیر و ریحان: یک دوم فنجان
دستور پخت بادمجان پنیری
فر را تا ۳۷۵ درجه فارنهایت یا ۱۹۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. با استفاده از یک چاقوی تیز هر کدام از بادمجان ها را به صورت اریب و متقاطع برش بزنید. مواظب باشید که تا انتها بادمجان ها را نبرید.
هر کدام از بادمجان ها را روی یک فویل ضخیم آلومینیومی قرار دهید.
روغن، سیر، ریحان، جعفری، نمک و فلفل قرمز خرد شده را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. میکس روغن را با براش روی هر کدام از بادمجان ها بمالید.
اریب هایی که با چاقو باز کردید را آرام باز کنید تا روغن بین بادمجان ها نیز نفوذ کند. هر کدام از بادمجان ها را سفت با فویل ببندید. کمی فاصله بین فویل و بادمجان باقی بگذارید.
حالا فویل ها را روی یک سینی بزرگ مخصوص فر قرار دهید. بادمجان ها را تا زمانی که نرم شوند درون فر بپزید. حدود ۴۰ دقیقه.
آرام بادمجان ها را از فویل خارج کنید و اجازه دهید سرد شوند. حدود ۱۰ دقیقه. شکاف های بادمجان ها را با پنیر موزارلا و پارمسان پر کنید.
سپس بدون فویل بادمجان ها را دوباره بپزید تا پنیر ذوب شود. حدود ۱۰ دقیقه. با جعفری خرد شده اضافی که دارید بادمجان ها را تزئین کنید. بادمجان پنیری را به همراه سس سرو کنید.
منبع وب سایت دکتر کرمانی