برای درست کردن میگو روش های مختلفی وجود دارد.ولی اگر با خمیری که روش درست کردن آن در پایین ذکر خواهد شد میگو را درست کنید, میگو کاملاً پفکی خواهد شد.
خمیر بنیه برای درست کردن میگو:
مواد لازم:
آرد یک فنجان پر – شیر یک فنجان
روغن زیتون ( روغن مایع ) دو قاشق سوپخوری
تخم مرغ 3 عدد – نمک و فلفل به مقدار کافی
جوش شیرین یک قاشق چایخوری (می توان از پکینگ پودر به
جای جوش شیرین استفاده کرد)
طرز تهیه:
تخم مرغها را در شیر می شکنیم و جوش شیرین یا پکینگ پودر و نمک و فلفل را اضافه می کنیم و مخلوط کرده روغن و آرد را هم به آن اضافه می نمائیم تمام این مواد را بهم می زنیم تا کاملاً صاف شود و آرد بصورت گلوله نباشد.
میگوها را بعد از تمیز کردن و شستن می گذاریم که کاملاً آبش کشیده شود. بعد درون خمیر بنیه می گذاریم و بعد از 5 دقیقه که درون این مواد ماند درون روغن با حرارت ملایم سرخ می کنیم تا طلایی شود.
اگر به بوی ماهی یا میگو خیلی حساس هستید می توانید میگوها را قبل از اینکه درون مواد بریزید مدت 5 دقیقه درون آب جوشیده ریخته و بعد به صورت بالا درست کنید.
توجه : هر چه مدت سرخ کردن و یا جوشیدن میگو طولانی تر شود میگو سفت تر خواهد شد پس با حرارت بیشتر و مدت کمتر بپزید تا ترد تر شود
نوش جان