قالب وردپرس افزونه وردپرس
Home > آشپزخانه > کیک و شیرینی > طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

طرز تهیه کیک شکلاتی خیس

کیک شکلاتی خیس
کیک شکلاتی خیس

کیک خیس، یکی از محبوبترین نوع کیک است که به علت بافتی نرم، به راحتی در دهان آب می‌شود و طرفداران بسیاری دارد.

مواد لازم:

آرد:۲ پیمانه

شکر:۱/۵ پیمانه

پودر کاکائو:۰/۵ پیمانه

کره: ۲۵۰ گرم

تخم مرغ: ۳ عدد

بگینک پودر: ۲قاشق چای‌خوری

روغن: ۲ قاشق سوپ خوری

شیر : ۱/۲ پیمانه

شکلات تخته‌ای: ۱۰۰ گرم

قهوه دم کرده : ۱/۳ پیمانه

طرز تهیه:

ابتدا آرد، شکر و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید، همچنین قهوه را نیز دم کنید.

ظرفی را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس قهوه دم کشیده‌ شده، پودر کاکائو، شیر، روغن و کره را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید. سپس از روی حرارت بردارید و آن را کم کم به مخلوط آرد و شکر اضافه کنید.

مواد را هم بزنید تا خمیری یک نواخت به دست بیاید. سپس تخم مرغ‌ها را در ظرفی جدا هم بزنید تا کف کند و آن را به مواد کیک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

فر را از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌‌‏گراد گرم کنید.

خمیر کیک را داخل قالب بریزد و داخل فر، به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه قرار دهید.

بعد از پختن، بگذارید کیک خنک شود. سپس شکلات تکه‌ای را به روش بُن ماری آب کرده و برای تزئین روی کیک استفاده کنید. این کیک را می‌توان با خشکبار( گردو و پسته خرد شده)، میوه یا خامه نیز تزئین کرد.

کیک خیس، یکی از محبوبترین نوع کیک است که به علت بافتی نرم، به راحتی در دهان آب می‌شود و طرفداران بسیاری دارد.

دیدگاهتان را بنویسید