کیک خیس، یکی از محبوبترین نوع کیک است که به علت بافتی نرم، به راحتی در دهان آب میشود و طرفداران بسیاری دارد.
مواد لازم:
آرد:۲ پیمانه
شکر:۱/۵ پیمانه
پودر کاکائو:۰/۵ پیمانه
کره: ۲۵۰ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد
بگینک پودر: ۲قاشق چایخوری
روغن: ۲ قاشق سوپ خوری
شیر : ۱/۲ پیمانه
شکلات تختهای: ۱۰۰ گرم
قهوه دم کرده : ۱/۳ پیمانه
طرز تهیه:
ابتدا آرد، شکر و بکینگ پودر را با هم مخلوط کنید، همچنین قهوه را نیز دم کنید.
ظرفی را روی حرارت ملایم قرار دهید سپس قهوه دم کشیده شده، پودر کاکائو، شیر، روغن و کره را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که به جوش بیاید. سپس از روی حرارت بردارید و آن را کم کم به مخلوط آرد و شکر اضافه کنید.
مواد را هم بزنید تا خمیری یک نواخت به دست بیاید. سپس تخم مرغها را در ظرفی جدا هم بزنید تا کف کند و آن را به مواد کیک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
فر را از قبل با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.
خمیر کیک را داخل قالب بریزد و داخل فر، به مدت ۲۰ تا۳۰ دقیقه قرار دهید.
بعد از پختن، بگذارید کیک خنک شود. سپس شکلات تکهای را به روش بُن ماری آب کرده و برای تزئین روی کیک استفاده کنید. این کیک را میتوان با خشکبار( گردو و پسته خرد شده)، میوه یا خامه نیز تزئین کرد.
کیک خیس، یکی از محبوبترین نوع کیک است که به علت بافتی نرم، به راحتی در دهان آب میشود و طرفداران بسیاری دارد.