قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > کیک و شیرینی > طرز تهیه کیک اسفنجی خانگی

طرز تهیه کیک اسفنجی خانگی

طرز تهیه کیک اسفنجی خانگی
طرز تهیه کیک اسفنجی خانگی

مواد لازم برای تهیه کیک اسفنجی:

تخم مرغ: ۶ عدد

آرد: ۶ تا ۷ قاشق غذا خوری

شکر: ۶ تا ۷ قاشق غذا خوری

آب جوش: نصف استکان

وانیل: ۴/۱ قاشق چای خوری

بیکینگ پودر: ۱ قاشق چای خوری

خامه شیرین شده: ۵۰۰ گرم

خامه صبحانه: ۱۵۰ گرم

شکلات تخته ای: ۱۵۰ گرم

مغز گردوی خرد شده: به میزان لازم

موز بزرگ: ۱ عدد

شهد کمپوت یا شربت بار: به میزان لازم

طرز تهیه کیک اسفنجی:

ابتدا زرده را ازسفیده جدا می‌‌‏کنیم.

زرده را با شکر و وانیل با همزن می‌‌‏زنیم تا کرم رنگ شود بعد آب جوش را به آن اضافه کرده و همچنان به هم زدن به مدت ۲ تا ۳ دقیقه ادامه می‌‌‏دهیم.

سپس بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کرده و ۳ بار الک می‌‌‏کنیم وبا مواد زده شده مخلوط می‌‌‏کنیم.

سفیده تخم مرغ را در ظرف جدا ریخته و آن را با همزن می‌‌‏زنیم تا پف کند و بعد سفیده زده شده را به مواد قبلی اضافه کرده و به صورت دورانی از یک جهت هم می‌‌‏زنیم.

در قالب مورد نظر کاغذ روغنی قرار می‌‌‏دهیم و آن را خیلی کم چرب می‌‌‏کنیم؛ دیوارهای قالب نیاز به چرب کردن ندارد.

مواد کیک را داخل قالب ریخته و آن را داخل فری که از قبل گرم شده باشد به مدت ۴۵ دقیقه با حرارت ۱۷۵ درجه سانتی گراد قرار می‌‌‏دهیم.

بعد کیک را با خلال دندان تست کرده اگر کیک به آن نچسبید کیک پخته است.

فررا خاموش می‌‌‏کنیم کیک داخل فر می‌‌‏ماند تا خنک شود.

در انتها کیک را از عرض سه لایه برش داده روی لایه زیرین شربت بار یا شهد کمپوت می ریزیم و کیک را مرطوب می‌‌‏کنیم؛ سپس خامه زده شده روی کیک می‌‌‏مالیم ومغز گردو، فندق یا بادام می‌‌‏ریزیم.

لایه بعدی را روی آن قرار داده دوباره شربت بار یا شهد کمپوت روی کیک ریخته و خامه زده شده را روی آن می‌‌‏مالیم و موز حلقه شده را روی آن می‌‌‏چنیم. لایه اخر کیک را روی آن گذاشته دور کیک وروی آن خامه می‌‌‏کشیم.

در انتها خامه صبحانه را روی حرارت خیلی کم گذاشته و شکلات تخته‌‌‏ای را هم به شکل بنماری ذوب کرده وهر دو را با هم مخلوط کرده وقتی که کمی خنک شد روی کیک می‌‌‏ریزیم وبعد به شکل دلخواه تزیین می‌‌‏کنیم.

نکته: خامه نباید بجوشد. فقط گرم شود.

دیدگاهتان را بنویسید