کورن داگ از خوشمزه ترین و محبوبترین فست فودهای دنیاس و طرفداران زیادی داره سوسیس هات داگ برروی سیخ چوبی قرار میگیره و سطح اون با خمیر ذرت آغشته و در روغن سرخ میشه و با سس های مختلف سرو میشه
مواد لازم برای تهیه:
آرد ذرت زرد یک پیمانه | نمک یک چهارم قاشق چایخوری |
آرد سفید یک پیمانه | بیکینگ پودر ۴ قاشق چایخوری |
شیر یا آب یک پیمانه | هات داگ به میزان لازم |
تخم مرغ ۲ عدد | پنیر چدار یا گودا |
روغن برای سرخ کردن | سس قرمز و خردل برای چاشنی |
سیخ چوبی |
طرز تهیه کورن داگ
- در یه ظرف بزرگ آرد، آرد ذرت ،بیکینگ پودر، خردل و نمک رو با هم مخلوط کنید
- .. در یه ظرف دیگه شیر و تخم مرغ رو با همزن دستی بزنید و به مخلوط قبلی اضافه کنید و خوب به هم بزنید
- خمیر آماده شده رو در یه لیوان بلند بریزید و کنار بذارید
- ظرف گودی رو برای سرخ کردن انتخاب کنید .. روغن باید زیاد باشه تا کاملا سوسیس رو بتونه پوشش بده
- روغن رو داغ کنید
- هات داگ ها رو در سیخ چوبی فرو برده و داخل مخلوط آماده شده فرو کنید و سپس در روغن داغ سرخ کنید تا کاملا طلایی بشه بعد از سرخ شدن اونها رو روی دستمال کاغذی گذاشته تا روغن اضافی اونها گرفته بشه و خیلی چرب نباشه
- پنیر رو هم میتونید به همین روش داخل سیخ چوبی فرو برده و سرخ کنید
مواد خشک را مخلوط می کنیم
تخم مرغ را به مواد خشک اضافه می کنیم
آب یا شیر را به مخلوط اضافه می کنیم
مخلوط را با همزن هم میزنیم تا یکدست شود
سوسیس را به مواد آغشته می کنیم
در روغن فراوان سرخ می کنیم
پنیر را به سیخ کشیده و در مایع می زنیم
پنیر را با روغن فراوان سرخ می کنیم