قالب وردپرس افزونه وردپرس
خانه > آشپزخانه > طرز تهیه پیراشکی مرغ

طرز تهیه پیراشکی مرغ

طرز تهیه پیراشکی مرغ
طرز تهیه پیراشکی مرغ

مواد لازم:

سینه مرغ خرد شده: ۵۰۰گرم

پیاز نگینی خرد شده: ۱عدد متوسط

قارچ خرد شده: ۲۰۰ گرم

فلفل دلمه‌‏ای سبز و رنگی خرد شده: ۱پیمانه

جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

رب گوجه: ۲ قاشق غذا خوری

نمک، فلفل، زردچوبه: به میزان لا زم

خمیر آماده پیراشکی: ۱ بسته

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی مناسب پیاز را سرخ کرده، تا طلایی شود. سپس قارچ را به آن اضافه کرده و با حرارت بالا قارچ را سرخ می‌‏کنیم تا قارچ آب نیندازد.

مرغ نگینی خرد شده را به همراه نمک، فلفل، زردچوبه به آن اضافه می‌‏کنیم.

بعد فلفل دلمه‌‏ای، رب گوجه و جعفری خردشده را به مواد می‌‏افزاییم.

در انتها یک قاشق از مواد را داخل خمیر گذاشته، لبه خمیر را کمی با آب مرطوب می‌‏کنیم و خمیر را می‌‏پیچیم و با چنگال دو سر خمیر را به به هم می‌‏چسبانیم. این کار باعث می‌‏شود که خمیر‌‏، درون روغن باز نشود.

پیراشکی‌‏های آماده را درون روغن داغ، سرخ می‌‏کنیم.

نکته:

خمیر نباید زیاد در معرض هوای گرم باشد  زیرا خمیر شل شده و قابل استفاده نخواهد بود. همچنین اگر هنوز یخ آن باز نشده باشد، خمیر ترک خورده و دیگر قابل استفاد نیست.

دیدگاهتان را بنویسید