پاناکوتا یک دسر محبوب ایتالیایی ست که به نسبت دستور تهیه ی ساده اش ظاهر و مزه ی فوق العاده ای دارد وجود سس تازه ی توت فرنگی یا هر توت قرمز دیگری روی قاشقتان کنار کرم پاناکوتا یک طعم بهشتی به آن میدهد ?
خبر خوب: قبل از اینکه پاناکوتا توی یخچال برود فقط ۲۰ دقیقه تهیه ی آن طول میکشد ?
دسری عالی و کامل برای مهمانی شماست، می توانید در گیلاس در هر تعدادی آن را آماده و پس از شام به مهمان هایتان تعارف کنید. فراموش نکنید سس را قبل از مصرف روی پاناکوتا بریزید.
این دستور پاناکوتا یک راز دارد وآنهم استفاده از خامه ی ترش است!
پاناکوتا توت فرنگی
مواد لازم کرم پاناکوتا
۱ پیمانه شیر |
دو نیم ق چ پودر ژلاتین |
۲ پیمانه خامه سنگین |
نصف پیمانه و ۱ ق غ شکر |
کمی نمک |
۱ ق چ شهد وانیل |
۱ پیمانه خامه ترش |
سس توت فرنگی |
۲ پیمانه توت فرنگی |
۳ ق غ شکر |
نصف ق غ آب لیمو |
تهیه ی کرم پانکوتا
یک پیمانه شیر را درون یک تابه ی مخصوص سس ریخته و کم کم پودر ژلاتین را روی شیر بریزید و آرام کمی هم بزنید. ۳-۵ دقیقه منتظر بمانید سپس تابه را روی حرارت متوسط روبه بالا گذاشته و آرام هم بزنید تا ژلاتین حل شود وترکیب بخار کند، حدود ۳-۵ دقیقه کافیست. دقت کنید ترکیب نباید بجوشد.
دو پیمانه خامه ی سنگین زده شده را همراه شکر، وانیل ونوک قاشق چایخوری نمک اضافه کنید. و حدود ۵ دقیقه ی دیگر هم بزنید تا شکرکاملا آب شود و ترکیب داغ شود و بخار کند ولی نجوشد! اکنون تابه را از روی حرارت بردارید و دقیقه استراحت دهید تا ترکیب خنک شود.
خامه ی ترش را در کاسه ای متوسط به کمک لیسک ریخته با همزن دستی هم بزنید و بتدریج کرم گرم را به آن اضافه کنید در این حین هم زدن را متوقف نکنید، هنگامی که ترکیب یکنواخت شد آن را در لیوان های موردنظر ریخته و در یخچال حدود ۴ تا ۶ ساعت بگذارید. (برای از بین رفتن حباب هایی که طی هم زدن در سطح مایع بوجود آمدند کافیست چند دقیقه ترکیب را استراحت دهد سپس در لیوان ها بریزید)
تهیه ی سس توت فرنگی
در تابه ای کوچک مخصوص سس یک پیمانه توت ، آب لیمو و شکر را ترکیب کرده روی حرارت به جوش بیاورید و حدود ۴-۵ دقیقه بپزید تا آب انداخته شده غلیظ شود.
یک پیمانه ی باقیمانده از توت ها را اضافه کرده هم بزنید و از روی حرارت تابه را بردارید. هنگامیکه شهدِ توت به دمای اتاق رسید یا کمی گرم بود با قاشق مقداری روی پاناکوتا های سرد شده بریزید و آنها را به یخچال برگردانید. (آماده سازی شهد توت ها کمی قبل از سرو پاناکوتا نیز ممکن است) برای تزیین می توانید از یک برگ نعنا استفاده کنید.