مواد لازم :
پاستا فرمی :۱بسته
پیاز :۱عدد متوسط
سیر :۱تا ۲ حبه
گوشت چرخ کرده : ۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
فلفل دلمهای رنگی :۱/۲ پیمانه
پنیر پیتزا : ۱/۲ پیمانه
رب گوجه :۲ قاشق غذا خوری
سس کچاب :۲ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل، آویشن :به مقدار لازم
روغن کنجد یا زیتون : به مقدار لازم
جعفری خرد شده :۱قاشق غذا خوری
کنجد :به دلخواه برای تزیین
پنیر پارمسان : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا پیاز نگینی شده را در مقداری روغن تفت دهید. زمانی که رنگ پیاز عسلی شد، سیر له شده را اضافه کرده بعد به ترتیب گوشت چرخ کرده، رب گوجه، سس کچاب، نمک، فلفل و آویشن را اضافه کنید.
سپس فلفل دلمهای را اضافه کرده ۱ الی۲ دقیقه آن را تفت دهید.
در انتها پنیرپیتزا و پاستای آبکش شده را به مواد اضافه کرده و بگذارید مزهها با هم مخلوط شوند.
بعد از چند دقیقه پاستا را از روی حرارت بردارید. آن را در ظرف مورد نظرکشیده و روی خوراک را با کنجد و پنیر پارمسان و جعفری خرد شده تزئین کنید.