فلافل در اصل غذای بومی کشورهای شرقی دریای مدیترانه و خاستگاه اصلی آن کشور لبنان است. فلافل اصل لبنانی را معمولا با نخود یا باقلا سبز و یا مخلوطی از هر دو درست میکنند. با ما باشید تا طرز تهیه فلافل لبنانی ترد و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم.
مواد لازم برای فلافل لبنانی :
۴۵۰ گرم | باقلای خشک پوست کنده |
۳۳۰ گرم | نخود خشک شده |
یک شاخه | جعفری ریز ریز شده |
۲ شاخه | گشنیز سبز ریز ریز شده |
۸–۱۰ حبه | سیر تازه و پوست کنده، خرد شده |
۱ عدد بزرگ | پیاز قرمز یا زرد |
یک شاخه | پیازچه خرد شده |
اختیاری | نمک |
اختیاری | فلفل سیاه و سفید |
۱ قاشق چایخوری | جوش شیرین |
اختیاری | فلفل قرمز |
۱ قاشق چایخوری | پودر زیره |
۳ قاشق چایخوری | پودر تخم گشنیز |
طرز تهیه فلافل لبنانی :
باقلا و نخود را از حداقل ۲۴ ساعت قبل در ظرفهای جداگانه بخیسانید. بعد از ۲۴ ساعت نخود و باقلا را آبکش کنید و بگذارید آب آن خوب برود. در صورتیکه باقلای خشک با پوست بود، پوست باقلا را بکنید. نخود و باقلا را درون غذاساز یا مخلوط کن ریخته و با یکدیگر مخلوط کنید.
سپس تمامی مواد دیگر را درون غذاساز با یکدیگر خرد و مخلوط می کنیم. مایه را نیم تا یک ساعت در یخچال گذاشته تا خودش را بگیرد. سپس با دست یا با قاشق توپی بستنی مقداری از آن را گرد کرده درون روغنی که از قبل داغ شده است با حرارت متوسط سرخ کنید. سپس آن را بر روی دستمال کاغذی مخصوص آشپزی گذاشته تا روغن اضافی آن گرفته شود.