سیب زمینی شکم پر یکی از غذاهایی است که شما می توانید براحتی و در مدت زمان ۱ ساعت آنرا آماده کنید این نوع خوراک را میتوانید هم به تنهایی و هم در کنار مرغکبابی یا سالاد سرو کنید.
همچنین میتوانید بدون تنماهی هم آن را درست کنید.
مواد لازم برای ۴ نفر
۸ عدد سیبزمینی
۴ عدد تنماهی
۵۰ گرم کره
۱۰۰ گرم پنیر سفت
۳۵۰ گرم پنیر موتزارلا
یک قاشق غذاخوری جوزهندی
نمک و فلفل
طرز تهیه سیب زمینی شکم پر:
سیبزمینیها را از وسط به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم و روی یک سینیفر که با کاغذ روغنی پوشانده شده قرار میدهیم به طوری که داخل آن روبه بالا قرار گیرد.
سپس آنها را در فری که از قبل داغ شده به مدت ۱ ساعت در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار میدهیم.
بعد از فر بیرون میآوریم و اجازه میدهیم تا چند دقیقه خنک شود. سپس داخل آن را با یک قاشق خالی میکنیم.
دقت کنید پوست سیبزمینی را پاره نکنید.
در یک کاسه پنیر سفت رنده شده، کره، خمیر سیبزمینی، جوز هندی و نمک و فلفل را خوب مخلوط میکنیم. با گرمای خمیر سیبزمینی، پنیر و کره آب میشود.
حالا تن ماهی را اضافه میکنیم و دوباره هم میزنیم تا همه مواد با هم مخلوط شوند. روی هر کدام از سیبزمینی ها چند قاشق از مواد میریزیم تا پر شوند، پنیر موتزارلای رنده شده را روی هر عدد به مقدار کمی اضافه میکنیم و بعد دوباره مواد را داخل فر در دمای ۲۰۰ درجه قرار میدهیم تا به مدت ۵ دقیقه بپزد.
مواظب باشید پنیر موزارلا نسوزد. وقتی طلایی شد، از فر بیرون میآوریم و سرو میکنیم.
میتوانید از برگ پیازچه برای تزیین روی آن استفاده کنید.
منبع اپک تایمز