چغندر که لبو هم نامیده می شود، حاوی سدیم و چربی , منبع خوبی از اسید فولیک هستند و در نتیجه از سلامت روانی و احساسی پشتیبانی می کنند. لبو مملو از مواد مغذی دیگری مانند آهن, منگنز, مس, پتاسیم و منیزیم است .
خواص و فواید خوردن لبو:
تقویت گردش خون
افزایش بنیه و قدرت بدنی
کاهش فشار خون
در این مطلب می خواهیم به شما طرز تهیه سوپ لبو را آموزش بدهیم تا از همه مزایای آن بهره کامل ببرید.با ما همراه باشید:
مواد لازم برای ۶ نفر
۴ عدد چغندر متوسط، پوست کنده و مکعبی خرد شده
۱/۲ پیمانه جو
۲ پیمانه پیازچه حلقه شده
۱ عدد پیاز، ریز خرد شده
۲ پیمانه جعفری تازه، خرد شده
۴ پیمانه گشنیز تازه، خرد شده
آبلیمو به میزان دلخواه
۲ قاشق غذاخوری روغن مایع
نمک و فلفل به میزان لازم
خامه به میزان دلخواه
طرز تهیه
روغن را در یک قابلمه بزرگ روی شعله ملایم حرارت دهید. پیاز را اضافه کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شود. جو و ۹ پیمانه آب داغ به آن اضافه کنید. در قابلمه را بگذارید و روی شعلهٔ ملایم حدود ۴۵ دقیقه بپزید تا جو کمی نرم شود.
سپس چغندر، گشنیز، جعفری، پیازچه، نمک و فلفل را اضافه کنید. در قابلمه را ببندید و روی شعلهٔ ملایم حرارت دهید تا کاملا پخته شود (اگر لازم بود در حین پخت کمی آب جوش اضافه کنید).
در آخر هم خامه را اضافه کرده و برای ۱۰ دقیقه حرارت دهید. سوپ لبو را با آبلیمو تازه سرو کنید.