قالب وردپرس افزونه وردپرس
Home > آشپزخانه > دسرها و سالادها > طرز تهیه دسر لبو

طرز تهیه دسر لبو

لبو یا چغندر از خواص و فواید بسیاری برخوردار است که در ادامه با طرز تهیه دسر لبو آشنا خواهید شد.

طرز تهیه دسر لبو
طرز تهیه دسر لبو

مواد لازم برای تهیه دسر لبو

شیر: دو سوم پیمانه

پوره لبو: یک دوم پیمانه

خامه پاکتی صورتی: یک عدد

شکر: ۴ تا ۶ قاشق سوپ خوری سر پر

پودر ژلاتین: ۳ قاشق چای خوری سر پر

آب: یک چهارم پیمانه

شکر: ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری (برای پخت لبو)

طرز تهیه دسر لبو

۱-پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب کتری بگذارید تا شفاف و بیرنگ شود. لبوها را با آب بپزید. وقتی پخته شد، شکر را اضافه کنید و بگذارید آب لبو کمی غلیظ شود.

۲-بعد از سرد شدن لبو را کامل با گوشتکوب برقی یا آسیاب برقی پوره کنید. پوره، خامه و شکر را با دور کُند همزن مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس شیر و آب لبو را که غلیظ و مثل سس شده اضافه کنید و هم بزنید. حواس تان باشد زیادی هم نزنید که کف می کند.

۳-بعد ژلاتین حل شده را که ولرم شده، اضافه کنید و هم بزنید. سپس در قالب مورد نظر که چرب شده بریزید و شش ساعت در یخچال بماند تا آماده شود. بعد با خامه فرم گرفته و سس لبو تزیین کنید. (سس بعد از جوشیدن آب لبو و غلیظ شدن حاصل می شود.) نکته

۴مقدار شکر به خودتان بستگی دارد. اگر لبو و آب لبو خیلی شیرین است شکر کمتری اضافه کنید. اگر شیرین نیست شکر بیشتری بریزید.

۵-می توانید چهار قاشق سوپ خوری خامه یا یک پاکت کامل بریزید

دیدگاهتان را بنویسید