لبو یا چغندر از خواص و فواید بسیاری برخوردار است که در ادامه با طرز تهیه دسر لبو آشنا خواهید شد.
مواد لازم برای تهیه دسر لبو
شیر: دو سوم پیمانه
پوره لبو: یک دوم پیمانه
خامه پاکتی صورتی: یک عدد
شکر: ۴ تا ۶ قاشق سوپ خوری سر پر
پودر ژلاتین: ۳ قاشق چای خوری سر پر
آب: یک چهارم پیمانه
شکر: ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری (برای پخت لبو)
طرز تهیه دسر لبو
۱-پودر ژلاتین و آب را روی بخار آب کتری بگذارید تا شفاف و بیرنگ شود. لبوها را با آب بپزید. وقتی پخته شد، شکر را اضافه کنید و بگذارید آب لبو کمی غلیظ شود.
۲-بعد از سرد شدن لبو را کامل با گوشتکوب برقی یا آسیاب برقی پوره کنید. پوره، خامه و شکر را با دور کُند همزن مخلوط کنید تا شکر حل شود. سپس شیر و آب لبو را که غلیظ و مثل سس شده اضافه کنید و هم بزنید. حواس تان باشد زیادی هم نزنید که کف می کند.
۳-بعد ژلاتین حل شده را که ولرم شده، اضافه کنید و هم بزنید. سپس در قالب مورد نظر که چرب شده بریزید و شش ساعت در یخچال بماند تا آماده شود. بعد با خامه فرم گرفته و سس لبو تزیین کنید. (سس بعد از جوشیدن آب لبو و غلیظ شدن حاصل می شود.) نکته
۴مقدار شکر به خودتان بستگی دارد. اگر لبو و آب لبو خیلی شیرین است شکر کمتری اضافه کنید. اگر شیرین نیست شکر بیشتری بریزید.
۵-می توانید چهار قاشق سوپ خوری خامه یا یک پاکت کامل بریزید