مواد لازم برای ۴ نفر:
گوشت ماهیچه یا ران مرغ: ۵۰۰ گرم
آلوی خورشتی: ۲۰۰ گرم
هویج: ۷۰۰ گرم
زعفران دم کرده: ۲ قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش: یک سوم پیمانه
نمک، فلفل، زردچوبه و زعفران: به میزان لازم
طرز پخت:
ابتدا پیاز را نگینی خرد کرده و با مقداری روغن سرخ کنید. فلفل، ادویه و زردچوبه را به آن بیفزایید. کمی که تفت خورد، رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و تفت دهید.
آن گاه مرغ یا گوشت را بیفزایید و حدود یک لیتر آب روی آن بریزید و بگذارید بجوشد تا مرغ نیم پز شود. سپس آلوهای خیس خورده و هویجهای خلال شده و تفت خورده را اضافه میکنیم. سپس زعفران دم کرده را به خورشت اضافه میکنیم. در پایان، آب لیمو ترش را نیز اضافه نمایید و آن را در ظرف مناسب بریزید.