مواد لازم برای تهیه بورک گوشت و قارچ :
خمیر یوفکا | ۱ بسته |
گوشت چرخ کرده | ۴۰۰ گرم |
پیاز بزرگ | ۱ عدد |
قارچ خرد شده | ۱ پیمانه |
تخم مرغ | ۲ عدد |
سیب زمینی | ۱ عدد |
رب گوجه فرنگی | ۱ قاشق غذاخوری |
ماست | ۱ فنجان |
شیر کم چرب | ۱ فنجان |
پنیر پیتزا | ۶ قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل و زردچوبه | به میزان لازم |
کنجد | به میزان لازم |
طرز تهیه بورک گوشت و قارچ :
ابتدا سیب زمینی را نگینی خرد کنید سپس داخل تابه با مقداری نمک و زردچوبه سرخ کنید.
پیاز را نگینی خرد کرده و داخل یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. سپس فلفل، نمک، زرچوبه و گوشت چرخ کرده را داخل تابه بریزید و با هم تفت دهید تا گوشت سرخ شود. وقتی گوشت پخته شد، قارچ را اضافه کرده سپس رب گوجه را اضافه کنید.
در نهایت سیب زمینی ها را اضافه کرده و کمی تفت دهید. شعله را خاموش کرده و کمی صبر کنید تا مایه خنک شود.
یک عدد تخم مرغ کامل را با ۱ فنجان ماست و ۱ فنجان شیر و ۴ یا ۵ قاشق غذاخوری روغن مایع مخلوط کنید.
حالا یک ورقه خمیر برداشته و روی سطح کارتان قرار دهید. دقت کنید که هر بار یک خمیر را آماده کرده، بپیچید و بعد سراغ خمیر بعدی بروید چون خمیر یوفکا خیلی سریع خشک شده و ترک می خورد.
با قلم موی آشپزی، مقداری از مایه تخم مرغی را روی خمیر ریخته و تمام سطح خمیر را بپوشانید. مقداری مایه گوشت را روی خمیر بریزید سپس مقداری پنیر پیتزا روی مواد بریزید و بورک را بپیچید.
کف سینی فر یک تکه کاغذ روغنی پهن کنید و هر بورکی که می پیچید را داخل این سینی با فاصله از هم دیگر قرار دهید.
وقتی تمام بورک ها آماده شدند، زرده تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با قلمو روی تمام بورک ها بمالید.
در آخر مقداری کنجد روی بورک ها بریزید و آن ها را داخل فری با دمای ۱۸۰ تا ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید.
بعد از حدود ۲۰ دقیقه بورک ها آماده اند. امیدواریم لذت ببرید.
منبع عصر ایران