قالب وردپرس افزونه وردپرس
Home > بهداشت و سلامت > تغذیه و طب سنتی > شکلات تلخ از آنفلوآنزا جلوگیری می کند

شکلات تلخ از آنفلوآنزا جلوگیری می کند

محققان ژاپنی به این نتیجه رسیدند که نوشیدن کاکائو به سه راه مختلف تاثیر خود را اعمال می‌‌‌‌‌‌‏کند :

اول اینکه نتایج حاصل از مطالعه سلولی نشان دادند، کاکائو از جذب ویروس به سلول مورد هدف، جلوگیری می‌‌‌‌‌‌‏کند.

دوم، کاکائو ایمنی طبیعی بدن را فعال می‌‌‌‌‌‌‏کند. طبق یافته‌‌‌‌‌‌‏های حاصل از مطالعه انسانی، محققان دریافتند که کاکائو پاسخ ایمنی بدن به واکسن آنفلوآنزا را افزایش داده و محافظت قوی‌‌‌‌‌‌‏تری نسبت به این ویروس ایجاد می‌‌‌‌‌‌‏کند.

سوم، نوشیدن شکلات داغ اثرات ضدالتهابی دارد. این نتیجه نیز از مطالعه روی موش‌‌‌‌‌‌‏ها بدست آمد.

اما ترفند جالب‌‌‌‌‌‌‏تر شکلات برای مبارزه با آنفلوآنزا این است که بلافاصله بعد از نوشیدن کاکائو ترکیبات درمانی آن در دهان، گلو و سایر بخش‌‌‌‌‌‌‏های لوله گوارش آماده‌‌‌‌‌‌‏اند تا از عفونت جلوگیری کنند. این اجزا، خیلی فوری و اندکی پس از جذب اثر می‌‌‌‌‌‌‏کنند؛ و بخصوص در مکان‌‌‌‌‌‌‏هایی موثرند که احتمال بیشتری وجود دارد این ویروس لانه کرده باشد.

شکلات تلخ از آنفلوآنزا جلوگیری می کند
شکلات تلخ از آنفلوآنزا جلوگیری می کند

برخی از این ترکیبات شامل پلی‌‌‌‌‌‌‏فنول‌‌‌‌‌‌‏های موجود در شکلات هستند. پلی‌‌‌‌‌‌‏فنول‌‌‌‌‌‌‏ها، آنتی‌‌‌‌‌‌‏اکسیدان‌‌‌‌‌‌‏هایی قوی با فعالیت وسیع‌‌‌‌‌‌‏الطیف ضدمیکروبی می‌‌‌‌‌‌‏باشند.

البته اثربخشی کاکائو در این زمینه فقط به وجود پلی‌‌‌‌‌‌‏فنول‌‌‌‌‌‏ها محدود نمی‌‌‌‌‌‌‏شود؛ بلکه ترکیبات فعال دیگری نیز در آن وجود دارند. شامل : ترکیب تلخ تئوبرومین که ساختاری شبیه به کافئین دارد. لیگنین، که نوعی فیبر خوراکی است، و املاح معدنی مثل آهن، مس و روی.

درحقیقت شکلات چهل فایده برای سلامتی دارد و به‌‌‌‌‌‌‏همین دلیل با نام « ماده غذایی درمانی » از آن یاد می‌‌‌‌‌‌‏شود.

چند نکته هنگام انتخاب شکلات

 به‌‌‌‌‌‌‏منظور حداکثر استفاده از اثرات مفید شکلات، لطفا به این چند نکته توجه کنید :

شکلات حداقل ۷۰ درصد : شکلات تلخ‌‌‌‌‌‌‏تر، یعنی وجود شکر کمتر.

خام بودن : اغلب دانه‌‌‌‌‌‌‏های کاکائو فرآیندشده هستند. درنتیجه بخش عمده پلی‌‌‌‌‌‌‏فنول و برخی از دیگر ترکیبات موثر آن، ازبین رفته‌‌‌‌‌‌‏اند. پس بهترین حالت آن است که منبع تهیه شکلات تلخ، از کاکائوی خام، غیرفرآیندشده و ترجیحا ارگانیک باشد.

منبع : اپک تایمز

دیدگاهتان را بنویسید