مواد لازم برای مسقطی بیسکویتی
نشاسته یک پیمانه
شکر یک و نیم پپمانه
گلاب سه پیمانه
کره بیست گرم
بیسکویت لولهای یک بسته
پودر نارگیل ۴ قاشق غذاخوری
با این مقدار مواد لازم حدود ۲۵ تکه «مسقطی بیسکویتی» خواهیم داشت.
طرز تهیه مسقطی بیسکویتی
یک پیمانه نشاسته و یک پیمانه گلاب را مخلوط کرده، در صورت نیاز از صافی میگذرانیم. دو پیمانه گلاب دیگر را اضافه کرده، روی شعله قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا سفت شود و بوی خامی نشاسته نیز گرفته شود.
یک و نیم پیمانه شکر (حدود ۲۲۰ گرم) را اضافه کرده، هم میزنیم و بعد ۲۰ گرم کره یا یک قاشق غذاخوری روغن معطر حیوانی را اضافه کرده، هم میزنیم تا مسقطی قوام آید و آماده شود.
روی یک کیسه فریزر نصف قاشق یا یک قاشق غذاخوری پودر نارگیل میریزیم. مواد داغ مسقطی را کمکم روی پودر نارگیلها ریخته و با یک کفگیر روی آن را صاف میکنیم.
چند عدد بیسکویت لولهای یک طرف مواد پهن شده میگذاریم و به کمک پلاستیک مواد را لوله میکنیم سپس روی مواد لوله شده یک قاشق پودر نارگیل ریخته، پلاستیک را دوباره دور آن پیچیده و برای ۴ الی ۵ ساعت در یخچال گذاشته، تا مسقطی سفت شود.
مسقطی آماده شده را در ظرف میچینیم. نوش جان