مواد لازم براي خورش داوود پاشا :
گوشت چرخ کرده 1 کيلو
پياز رنده شده 2 عدد
پودر نعنا خشک 1 قاشق سوپخوري
رب انار ملس 2 قاشق سوپخوري آب1 ليوان
نمک، فلفل و دارچين
به ميزان لازم
کره مقداری
طرز تهيه خورش داوود پاشا :
در يک ظرف مناسب گوشت چرخ کرده را که مخلوطي از گوشت گوسفندي و گوساله است با يک عدد پياز رنده شده، ادويه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز دهيد، سپس با کمک دست قلقلي هايي به اندازه گردو درست کنيد. گوشت هاي قلقلي را در يک ظرف گذاشته و آن را داخل يخچال قرار دهيد تا خودشان را بگيرند.
مقداري کره در يک تابه بريزيد و آن را روي حرارت قرار دهيد. پياز باقي مانده را رنده کرده، داخل تابه بريزيد و آن را کمي تفت دهيد. بعد از اينکه پياز کمي طلايي شد، قلقلي ها را داخل تابه خوب سرخ کنيد. در اين زمان پودر نعنا خشک را به قلقلي ها اضافه کرده و آن را همراه با گوشت ها کمي تفت دهيد. رب انار ملس را در يک ليوان آب خوب حل کنيد، سپس آن را هم به مواد داخل تابه اضافه کرده و به آرامي هم بزنيد تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنيد تا مواد جوش بیاید و جا بیفتد.