تابلو روان چیست؟
تابلو روان که با نام هایی از قبیل تابلو ال ای دی (LED) ، تابلو دیجیتال و یا تابلو تلبیغاتی نیز شناخته میشود، در چند نوع تکرنگ قرمز، تابلو روان دو رنگ و یا تابلو LED سه رنگ (تابلو پرچمی)، با استفاده از ماژول های تک رنگ قرمز، ماژول سبز، ماژول آبی و همچنین ماژول سفید در بازار موجود میباشد.
تعمیرات تابلو روان توسط گروه تابلو سازی حافظان گستر
یکی از مهم ترین مزایای تابلو روان نسبت به سایر تابلو هایی از جمله چلنیوم،
نئون فلکسی و ال ای دی استفاده از شیوه تبلیغات به صورت داینامیک و متغیر می باشد، که بسته به نوع درخواست مشتری و تنها با استفاده از یک برنامه واسط قابل برنامه ریزی می باشد.
اجزائ تشکیل دهنده تابلو روان:
ماژول LED
کنترلر، برد کنترل و یا مادربرد
پاور (منبع تغذیه)
اسکلت اصلی تابلو روان شامل سازه ای فلزی و یا … می باشد که با پیچ شدن ماژول ها، برد کنترل و پاور (منبع تغذیه) بر روی آن پیکره اصلی تابلو روان شکل میگیرد.
قاب (کابینت)
انواع تابلو روان
- تابلو روان تکرنگتابلو روان سه رنگ و هفت رنگ تابلو روان فول کالر
این نوع تابلو روان با بهره گیری از سه رنگ اصلی (قرمز، سبز و آبی) امکان تولید ۱۶ میلیون رنگ بر روی تابلو را فراهم می کند. استفاده از این این نوع از تابلو روان برای ساخت تلویزیون شهری بیشترین کاربرد را دارد.
نکات حائز اهمیت تابلو روان
- استفاده از تابلو روان با رنگ قرمز به دلیل شدت و کیفیت نهایی نور و همچنین جذابیت بیشتر نسبت به سایر رنگ ها مرسوم می باشد
- نسل جدید تابلو روان، دارای زاویه دید ۱۲۰ درجه می باشد، به نحوی که برای مشاهده اطلاعات موجود بر روی تابلو نیاز به دید مستقیم نیست
- امروزه استفاده از تابلو روان یکی از بهترین راه های تبلیغات در اکثر کسب و کارها می باشد
نصب تابلو روان توسط گروه تابلوسازی حافظان گستر
نکات مهم به هنگام خرید تابلو روان
- انتخاب بهترین نوع ماژول (بالا بودن تراکم پیکسلی بر روی ماژول نشانگر کیفیت بهتر است)
- میزان نوردهی تابلو
- مدت زمان گارانتی