فصل زمستان فصل سرما ، سرما خوردگی است بسیاری از افراد برای فرار از دردسرهای مریض شدن و سرما خوردن و صد البته هزینه های آن اقدام به پیشگیری می کنند و با خوردن دمنوش های گیاهی سعی در بالا بردن مقاومت بدن خودشان را دارند.
طرز تهیه دمنوش زنجبیل و عسل
مواد لازم برای دمنوش زنجبیل و لیمو :
آب ۴ لیوان
شکر قهوهای ۳/۴ پیمانه
زنجبیل ۱/۴ پیمانه
چای کیسهای ۳ عدد
لیمو ۲ عدد
عسل ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه دمنوش زنجبیل و لیمو:
آب را به همراه شکر قهوهای و زنجبیل رنده شده در قابلمهای بریزید و بجوشانید. سپس دما را کم کرده و اجازه دهید برای ۲۰ دقیقه قل بزند.
آن را از روی حرارت بردارید و چایهای کیسهای را در آن بگذارید و اجازه دهید حدود ۳ تا ۵ دقیقه تا میزان طعم و رنگ مورد نظر را به خود بگیرد، در آن بماند. سپس کیسههای چای را از آن خارج کنید.
آب لیمو و عسل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. آن را گرم بنوشید.
منبع: ashpaz-bashi.ir