بهترین نوع گریپفروت برای تهیه این دسر خوشرنگ و خوشمزه، نوع تو سرخ آن است.
زمان تهیه: ۱۰ دقیقه
مواد لازم:
گریپ فروت: یک عدد
پرتقال: یک عدد
عسل: یک قاشق سوپخوری
نعنا: چند شاخه کوچک
طرز تهیه:
• ابتدا یک پرتقال و یک گریپ فروت را خوب شسته و پوست و بخش سفید نازک روی آنها را جدا کنید.
• پرتقال و گریپ فروت را به صورت حلقههای باریک، برش دهید.
• حلقههای بریده شده را درون یک بشقاب قرار داده، روی آنها عسل بریزید و با شاخههای نعنا آنها را تزیین کنید.
منبع :همشهری آنلاین – شهره فرجی