با توجه به اینکه در پخت حلوا از چند ماده مغذی و پرانرژی مانند آرد گندم، گلاب، زعفران و شکر استفاده میشود، خوردن این مخلوط آنهم هنگام افطار یا بعد از شام، برای روزهداران بسیار مفید خواهد بود.
تنها مشکل موجود، روش سخت و زمانگیر پخت آن است که آن هم در مایکروفر آسان میشود. زمان پخت حلوا در مایکروفر ۱۵دقیقه است.
مواد لازم برای ۶ نفر:
– آرد گندم سفید یا آرد سنگک یک لیوان
– روغن مایع، نصف لیوان
– آب، نصف لیوان
– شکر، نصف لیوان
– گلاب، یکچهارم لیوان
– زعفران آب شده، یکچهارم لیوان (یکچهارم لیوان آب جوشیده+یک قاشق چایخوری پودر زعفران)
طرز تهیه:
ابتدا شیره حلوا را درست کنید. برای این منظور آب، شکر، گلاب و زعفران آبشده را در ظرف پیرکسی بریزید و داخل مایکروفر قرار دهید. مایکروفر را روی حداکثر قدرت و مدتزمان ۳ دقیقه روشن کنید.
پس از اینکه ۳ دقیقه تمام شد، شیره را خارج کرده و کناری بگذارید. سپس آرد الک شده را داخل ظرف پیرکس دیگری بریزید و بدون اضافه کردن روغن، داخل مایکروفر قرار دهید.
مایکروفر را با همان حداکثر قدرت و زمان ۲ دقیقه روشن کنید تا آرد سرخ شود. حالا ظرف پیرکس را خارج کرده و مقدار روغن مورد نیاز را به آرد سرخ شده اضافه کنید و خوب هم بزنید. پس از آن، دوباره مخلوط آرد و روغن را داخل مایکروفر قرار دهید. در این هنگام مایکروفر را روی حداکثر قدرت آن و زمان ۱۰ دقیقه تنظیم کرده و روشن کنید.
پس از گذشت ۲ دقیقه از این زمان، دگمه stop را بزنید و ظرف را خارج کنید و مواد داخل آن را هم بزنید و دوباره به داخل مایکروفر برگردانید.
۲ دقیقه بعد، باز همین عمل را تکرار کنید؛ حالا دیگر مایکروفر زمان ۶ دقیقه را نشان میدهد. از این به بعد هر یک دقیقه یک بار باید ظرف را خارج کرده و مخلوط را هم بزنید. تا کل ۱۰ دقیقه به اتمام برسد. بعد از طی این مدت، ظرف را خارج کرده، شیره را کمکم به مواد بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
بعد از اینکه شیره را به مخلوط آرد گندم اضافه کردید، آن را به ظرف مورد نظر منتقل کرده و با خلال بادام و پسته تزئین کنید.
توضیح: رنگ روشن حلوا، به علت استفاده از آرد گندم سفید است.