مواد لازم برای ۴ نفر:
پاستای لولهای شکل: ۷۰۰ گرم
فیلهی مرغ: ۵۰۰ گرم
شیر: ۲ پیمانه یا ۲ لیوان
آرد: ۶ قاشق سوپخوری
خامه: ۳ قاشق سوپخوری
پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم
قارچ: ۲۵۰ گرم
کره: ۵۰ گرم
روغن زیتون، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیهی سس آلفردو:
ابتدا آرد را در شیر سرد حل کرده و روی شعله میگذاریم و آنقدر هم میزنیم تا بوی خامی آرد گرفته شود و بهتدریج سس غلیظ شود. برای این مرحله حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان لازم است تا مخلوط خودش را بگیرد. سپس شعله را خاموش کرده و نمک و فلفل را اضافه میکنیم و در ظرفی جدا سس را داخل خامه میریزیم تا خامه بهآرامی گرم شود. سپس به تدریج خامه را به سس اضافه میکنیم.
طرز تهیهی پاستا:
فیلههای مرغ را آبپز کرده و بهصورت نواری پرش میزنیم و در تابهای با قارچهای خرد شده و کره کمی تفت میدهیم. سپس پاستا را به روش معمولی آبکش کرده و در ظرفی جدا نگه میداریم. بعد سس و روغن زیتون و فیلهی مرغ و قارچ را به پاستا اضافه میکنیم و هم میزنیم. در آخر پاستا را در ظرف مورد نظرتان کشیده و پنیر پیتزا را روی آن میریزیم تا آب شود. برای تزئین آن میتوان از قارچ و سبزیجات معطر استفاده کرد.