این کیک لایه ای وانیلی چیزی است که واقعا به نظر می رسد . یک کیک وانیلی آبدار و نرم و تازه .این کیک را در خانه آماده کنید و مطابق سلیقه تان آنرا تزیین کنید با خامه یا شکلات و نوش جان کنید.اگر می خواهید می توانید از میوه ها یا آجیل ها در لایه های آن استفاده کنید.
مواد لازم برای کیک وانیلی :
کره : ۱۵۰ گرم
شکر : ۳۹۰ گرم
تخم مرغ : ۳ عدد
شیر : ۲۶۰ میلی لیتر
وانیل : ۴/۱ قاشق مربا خوری
آرد : ۳۶۰ گرم
بکینگ پودر : ۳ قاشق مربا خوری
نمک : ۸/۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه کیک وانیلی
ابتدا به مدت ۱ دقیقه با همزن کره، شکر و وانیل را می زنیم. هر تخم مرغی که اضافه می کنیم به مدت ۳۰ ثانیه می زنیم. آرد را با بکینگ پودر و نمک ۳ بار الک کرده و آرد را به همراه شیر کم کم به مواد اضافه کرده سپس با دور کند همزن به مدت ۱ دقیقه می زنیم. کف قالب مورد نظر را چرب و آردپاشی کرده و مواد کیک را داخل قالب ریخته.
فر را از قبل به مدت ۱۵ دقیقه گرم کرده در طبقه وسط به مدت ۴۵ دقیقه و در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد می گذاریم
نکته : در صورت دلخواه قبل از پخت می توانیم روی سطح کیک را کنجد بپاشیم
نکته : اندازه قالب کیک ۲۰ تا ۲۲ می باشد