فصل تابستان و میوه های رنگارنگ و خوشمزه بهترین فصل برای درست کردن مربا های خوشمزه است.شلیل یکی از میوه های خوشمزه تابستانی است که مربای خوشمزه ای می توان با آن ساخت و صبحانه مقوی به همراه اعضای خانواده نوش جان کرد.
در این مطلب طر تهیه مربای شلیل را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه مربا شلیل :
شلیل | ۱ کیلوگرم |
شکر | 800 گرم |
طرز تهیه مربا شلیل :
ابتدا شلیل ها را بشویید و خوب خشک کنید و سپس پوست بگیرید و به اندازه های دلخواه برش بزنید (سعی کنید از شلیل هایی استفاده کنید که سفت باشند) شلیل ها را داخل قابلمه بریزید و لا به لای آن ها شکر بپاشید و اجازه بدهید حداقل ۲۰ ساعت داخل یخچال بماند.
سپس آن را روی حرارت زیاد متناسب با قابلمه بگذارید و اجازه بدهید بجوشد وقتی جوشید کف می کند کف روی مربا را جمع کنید. تا مربا خوش رنگ تر شود کم کم که جوشید شهد آن تغییر رنگ می دهد و خوش رنگ تر می شود.
وقتی آب مربا کم شد و تقریبا قوام آمد حرارت را خاموش کنید و اجازه بدهید یک شب داخل همان قابلمه و در فضای آشپزخانه بماند و سپس داخل شیشه بریزید و در یخچال نگهداری کنید.