بادام از گروه دانههای روغنی محسوب میشود و شامل ریزمغذیهایی مانند ویتامین A و D و هم چنین اسیدهای چرب ضروری است.
صد گرم بلغور جو دوسر به شما ۴۰۰ کالری و ۲۸ گرم بادام زمینی برشته شده و بدون نمک، حدود ۱۶۶ کالری همراه با ۱۲۶ کالری گرفته شده از چربی های سالم را به شما می دهد.
مواد لازم برای حریره بادام زمینی و جودوسر :
جو پوست کنده | ۱ فنجان |
آب | ۳ فنجان |
بادام زمینی برشته شده و بدون نمک | ۱۵ عدد |
کشمش | ¼ فنجان |
پودر دارچین | ۱ قاشق چایخوری |
شیر | ۱ فنجان |
عسل | ۱ قاشق غذاخوری |
موز قطعه قطعه شده | ۱ عدد |
طرز تهیه حریره بادام زمینی و جودوسر :
جوها را درون یک ماهی تابه ریخته و بر روی حرارت متوسط بگذارید تا کمی گرم شوند.
یک فنجان آب به ماهی تابه اضافه کرده و بگذارید برای ۵ دقیقه بخیسند.
آب باقیمانده را همراه با پودر دارچین درون یک قابلمه ریخته و بگذارید تا بجوشد.
جو خیس خورده را همراه با آب آن به درون قابلمه اضافه کنید.
بگذارید تا یک دقیقه بجوشند، شعله را کم کنید و مرتبا آن را هم بزنید. سپس بگذارید به مدت ۳ دقیقه مواد پخته شوند.
قابلمه را از روی حرارت برداشته و بادام زمینی و کشمشها را اضافه کنید. شیر و عسل را به آن ها اضافه کنید.
قطعات موز را نیز اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.حریره شما آماده است. نوش جان
منبع: ستاره