قالب وردپرس افزونه وردپرس
Home > آشپزخانه > طرز تهیه برنج سرخ شده نگژو

طرز تهیه برنج سرخ شده نگژو

برنج سرخ شده نگژو
برنج سرخ شده نگژو

مواد لازم برای ۲ نفر :

مرغ پخته شده و خرد شده : ۵۰ گرم

گوشت پخته شده : ۵۰ گرم

میگو : ۵۰ گرم

تخم مرغ زده شده : ۳ عدد

مخلوط سبزیجات (نخود سبز، بروکلی و ذرت و هویج) : به میزان لازم

برنج پخته شده سرد : ۴۰۰ گرم

سویا سس : ۲ قاشق غذاخوری

روغن کنجد : ۲ قاشق غذاخوری

پودر فلفل سفید : ۵۰ گرم

طرز پخت :

تابه را روی حرارت گذاشته و سپس نیمی از روغن را به آن اضافه ‌‏کنید. تخم‌‏ مرغ‌‏های هم زده شده را در تابه ریخته، یک تا دو دقیقه صبر کنید تا ببندد. با قاشقی چوبی به صورت دایره‌‏ای مواد را هم بزنید. بعد در بشقابی ریخته و کنار بگذارید.

در تابه‌‏ای جدید روغن ریخته و میگوها، گوشت و مرغ را اضافه کنید. مقداری تفت داده سپس سبزیجات را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت دهید. سپس برنج را اضافه کرده و مخلوط کنید.

درانتها تخم مرغ‌‏ها را اضافه کرده و هم بزنید. سویا سس، روغن کنجد، نمک و فلفل سیاه را روی مواد بپاشید. سپس از روی حرارت برداشته و فورا سرو کنید.

دیدگاهتان را بنویسید