قهوه هسته خرما از هسته خرما تهیه میشود. طعمی شبیه به قهوه دارد اما بدون کافئین و شادیآور است. در ادامه با طرز تهیه دمنوش هسته خرما آشنا میشوید.
دمنوش هسته خرما سرشار از فیبرهای رژیمی است که در کم کردن وزن و لاغری، بهبود سیستم گوارشی، کار منظم رودهها، برطرف کردن یبوست و … مؤثر است.
قهوه هسته خرما
مزه قهوه هسته خرما کاملا شبیه به قهوه است، این دمنوش بدون کافئین است و برای رفع خستگی و شادیبخشی در کسانی که به کافئین حساسیت دارند، توصیه میشود. یکی از تاثیرات قهوه هسته خرما این است که به تقویت مو، ابرو و مژه کمک میکند.
این قهوه خوشمزه حاوی ویتامینها و مواد مغذی مانند آهن، منگنز، روی، ویتامینهای E، A، B و… است. همچنین وجود آهن در آن به افراد کم خون کمک میکند. سبب تقویت سیستم ایمنی میشود و علائم بیماریهای حساسیتی مانند حساسیت پوست را کاهش میدهد.
قهوه هسته خرما طبعی گرم دارد و برای سرد مزاجان پیشنهاد میشود. در روزهایی که فشار کاری زیاد است، قهوه هسته خرما تهیه کنید. زیرا سبب آرامش اعصاب میشود.
مواد مغذی قهوه خرما
به دلیل اثرات محافظتی پروآنتوسیانیدین در هسته خرما ، از آسیب کبدی و کلیوی جلوگیری می کند. همچنین دارای آنتی اکسیدان و پلی فنول (ریز مغذی هایی با مزایای بالقوه سلامتی) و دارای خواص ضد ویروسی است. محتوای غذایی آن نیز شامل موارد زیر می شود.
- فسفر
- منیزیم
- کلسیم
- آهن
- روی
- پتاسیم
چگونه هسته خرما را پودر کنیم ؟!
برای تهیه پودر هسته خرما باید مراحل زیر را طی کنید:
۱-ابتدا باید هسته خرما را به مدت ۱۵ روز در آب خیس کنیم.
۲-سپس هسته خرما را به مدت ۱ تا ۲ برای خشک شدن در هوای آزاد میگذاریم.
۳-حال هستههای خرما را روی حرارت تفت میدهیم تا ترد و شکننده شوند.
۴-وقتی هستههای خرما ترد شدند آنها را آسیاب کرده و پودر هسته خرما به دست میآید.
اکنون آنها را داخل شیشه بریزید و در مکانی خشک و خنک نگهداری کنید. سپس مانند قهوه در ظرف موکاپ، دم کنید.