قالب وردپرس افزونه وردپرس
Home > آشپزخانه > نوشیدنیها > دمنوش زرشک؛ نوشیدنی سرشار از ویتامین C

دمنوش زرشک؛ نوشیدنی سرشار از ویتامین C

 زرشک درختچه‌ای تیغدار به طول ۱ تا ۵ متر است. چوب آن به رنگ قرمز، قهوه‌ای یا زرد است. برگ‌های آن بیضی شکل با دندانه‌های اره‌ای و میوه اش قرمز رنگ بیضوی شکل و ترش مزه‌است. کلیه ی قسمت های گیاه از جمله میوه ، برگ ، ریشه ، پوست ریشه ، ساقه و گل آن مورد استفاده دارویی می باشد.
دمنوش زرشک؛ نوشیدنی سرشار از ویتامین C
دمنوش زرشک؛ نوشیدنی سرشار از ویتامین C

زرشک میوه ترش‌مزه و پرخاصیت پاییزی است که به صورت خشک شده، آب زرشک، لواشک زرشک و دمنوش زرشک استفاده میشود. با طرز تهیه دمنوش زرشک آشنا شوید.

خواص:

  • ویتامین c فراوان در دم‌کرده زرشک، در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
  • از نظر طب سنتی ایران، این گیاه طبیعتی سرد و خشک دارد.
  •  دم کرده زرشک مناسب برای درمان ورم و زخم معده و روده است، هم‌چنین این دمنوش برای درمان اسهال‌های خونی یا زخم روده، مناسب است.
  •  به‌علت وجود ویتامین c فراوان در زرشک، دم‌کرده میوه آن در پیشگیری از سرماخوردگی نقش بسزایی دارد.
  •  این دمنوش ادرارآور و خلط‌آور بوده و برای خوشبو شدن دهان نیز استفاده می‌شود
  • دمنوش زرشک دارای خاصیت تصفیه‌کننده و ضدعفونی‌کننده خون و منقبض‌کننده عروق است.
  •  زرشک، تقویت‌کننده قلب و کبد است، صفرا آور بوده و در درمان سنگ کیسه صفرا بسیار مؤثر است.
  •  زرشک، بی‌اشتهایی را برطرف می‌کند و فشارخون را کاهش می‌دهد.

موارد منع مصرف:

  •  بانوان باردار باید از مصرف این دمنوش خودداری کنند.
  • میزان مصرف بالای این گیاه به مدت طولانی می‌تواند سبب ناراحتی معده و روده‌ها و مانع از جذب ویتامین B کافی در بدن شود.

طرزتهیه:

دو قاشق غذاخوری زرشک شسته شده را در یک قوری چینی ریخته و آب با دمای ۸۰ درجه به آن اضافه کنید و اجازه دهید که به مدت ۱۰ دقیقه دم بکشد. نوشیدنی خوشرنگ شما آماده است در صورت تمایل آن را با نبات و یا عسل شیرین کنید.

دیدگاهتان را بنویسید