-
مواد لازم برای حلوا مجلسی زعفرانی:
آرد قنادی: یک پیمانه
آرد برنج: یک پیمانه
شکر: ۲/۵ پیمانه
روغن مایع: به میزان لازم
زعفران دم کرده غلیظ: به مقدار لازم
گلاب: نصف پیمانه
آب: ۳ پیمانه
-
طرز تهیه حلوا مجلسی زعفرانی:
ابتدا آرد سفید و آرد برنج را دوبار الک کرده و داخل تابه تفلون تف دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود مرتب با قاشق چوبی هم بزنید تا آرد نسوزد آب و شکر و گلاب و زعفران را روی حرارت ملایم بگذارید تا بجوشد و شکر حل شود پنج دقیقه جوشید زیر شربت را خاموش کنید روغن را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا غلظت به حد فرنی شود و مرتب هم بزنید تا رنگ آرد نسکافهای شد سپس شربت را اضافه کنید و تند تند هم بزنید تا آرد گلوله گلوله نشود و حلوا وسط ظرف جمع شود قابلمه را به صورت گهوارهای تکان دهید تا حلوا جا بیفتد.
برای حلوای تیره آرد را بیشتر سرخ کنید و موقع سرخ شدن آرد داخل روغن یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو به آرد اضافه کنید زعفران هم کمتر بریزید و یک چهارم قاشق چایخوری پودر هل به شربت اضافه کنید.
منبع: بیتوته